Vi er LUX Elektro

Med god service og høy kvalitet i fokus skal LUX Elektro være en trofast elektriker du blir fornøyd med.

Vi hjelper både bedrifter, private og borettslag

Vi er plassert sentralt på Nygårdskrysset, og dekker hele Follo (Drøbak, Ås, Ski, Vinterbro, Nordre Follo, Vestby) og Oslo syd.

Vi server både private kunder, borettslag og bedrifter og tilbyr rammeavtaler som gir kunden forutsigbarhet og en fast elektriker de kan stole på.

Siden oppstarten i 2016 har vi hatt over 5000 oppdrag og en stadig økende oppdragmengde med tilbakevendede kunder.
Av våre faste kunder finnes blant annet Hennes & Mauritz, KappAhl, Lindex, Europris, Nille, Peppes Pizza samt flere borettslag og privatkunder.

 • Høy kvalitet

  Vi bruker kun produkter av høy kvalitet som holder den standarden vi etterstreber å holde på vårt arbeid. Våre medarbeidere har grundig opplæring og er utdannet i henhold til det siste av regelverk og skal holde den høye standarden vi ønsker å levere til deg som kunde.

 • Lokal tilknytning

  Som en seriøs, lokal aktør er vi aldri langt unna dersom du trenger vår assistanse. Vi etterstreber derfor å utføre kvalitetsarbeider til konkurransedyktige priser.

 • Fornøyde kunder

  Du som kunde er vår viktigste prioritering. Vi skal være din foretrukne leverandør av elektrikertjenester i vårt område.

 • Priser og informasjon

  • Vi skal alltid være konkurransedyktige på sluttsummen etter et oppdrag og matcher gjerne et konkurrerende tilbud. Vi setter alltid kvalitet på utstyr og tjenester foran lavest mulig pris, til det beste for deg som kunde. Alle våre oppdrag inkluderer all lovpålagt dokumentasjon og vi har integrasjon mot Boligmappa slik at du ikke trenger å tenke på oppbevaring av dokumentasjonen.
  • Oppdrag som varer under én arbeidsdag utfører vi ved direkte oppmøte etter medgått tid og materiell, men kommer gjerne med prisestimat eller våre faste pakkepriser for enkle oppdrag.  Materiell faktureres etter våre veiledende priser, og skal alltid være konkurransedyktige mot andre elektroentreprenører.
  • Oppdrag som varer over én arbeidsdag gir vi gjerne pristilbud på og tilbyr gratis digital befaring eller ved oppmøte på din adresse. Du mottar et godt utarbeidet og detaljert tilbud fra oss før arbeidene påbegynnes.

  Våre priser:

  • Elektriker: Kr. 1150,-/t
  • Lærling: Kr. 750,-/t
  • Oppmøte med servicebil i Follo-området: Kr. 625,-
  • Oppmøte med servicebil i Oslo/Akershus utenom Follo: Kr. 875,-
  • Dokumentasjon, samsvarserklæring og opplasting av dette til Boligmappa: Kr. 500,-

  Priser er inkludert MVA.
  Egne priser gjelder for rammeavtaler, ved utrykninger eller ved montering av installasjonsmateriell levert av kunde.
  Fakturert arbeidstid inkluderer all medgått tid inkludert reisetid og saksbehandling.
  Minstepris for arbeidstid ved serviceoppdrag er kr. 2300,- om ikke antall arbeidstimer overstiger dette.
  Se forøvrig våre vilkår eller ta kontakt ved spørsmål.

Vi har blitt kåret til årets gasellebedrift flere år på rad

Om Lux Elektro AS:

LUX Elektro AS ble etablert i 2016 av daglig leder Daniel Møller Warmedal. Siden den gang har vi utvidet med Jørgen Krogseth som medeier og flere ansatte. Vi har utført tusenvis av oppdrag, og har en god og lang kundeportefølje.

Dette har gitt oss en sunn og god vekst der vi har fokusert på kvalitet foran kvantitet, som gir fornøyde kunder som velger å benytte oss igjen neste gang. Det har blant annet ledet til at vi har blitt kåret til årets Gaselle-bedrift flere år på rad.

Med god service og høy kvalitet i fokus skal LUX Elektro være en trofast elektriker du blir fornøyd med.

Vi skal alltid være konkurransedyktige på totalpris ved oppdrag og matcher gjerne et konkurrerende tilbud. Vi setter alltid kvalitet på utstyr og tjenester foran lavest mulig pris, til det beste for deg som kunde. Alle våre oppdrag inkluderer all lovpålagt dokumentasjon og vi har integrasjon mot Boligmappa slik at du ikke trenger å tenke på oppbevaring av dokumentasjonen.

Kontakt oss

Vi er klare til å hjelpe deg! Ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema. Vi besvarer alle henvendelser så raskt vi klarer.

Kontakt oss

Sertifikater

Samarbeidspartnere