Elbillading i borettslag

Borettslag og sameier


- Vi leverer komplette anlegg uten å bytte strøminntaket

Dropp det fordyrende mellomleddet, bestill rådgivning og elbilanlegg direkte fra elektrikeren. Vi leverer ladeanlegg fra markedslederen Zaptec og leverer komplette anlegg med den nyeste teknologien og alle ønskelige funksjoner.


Vi leverer komplette anlegg for ditt borettslag som benytter det strøminntaket dere har i dag. Vi leverer en komplett tjeneste der brukere og styret vil kunne få full tilgang til overvåkning av anlegget samt forbruk via Zaptec Portal. Laderne integreres enkelt mot betalingstjenesten Charge365.no

Vi installerer infrastruktur enten til komplett utbygging av elbilladere, eller slik at dette er klartgjort for senere utvidelser av ladestasjoner etterhvert som behovet melder seg.


Sikre elbillading til alle i borettslaget eller sameiet


Markedets smarteste og mest fleksible ladestasjoner i borettslag og sameier.

Zaptec tilbyr ladestasjoner for boligselskap, både til innendørs garasje og utendørs parkeringsplasser. Det er både enkelt og smart å investere i felles infrastruktur for elbillading. Muligheten til å tilby ladestasjoner i borettslag og sameier er ikke bare en bonus for beboerne, men øker også boligens verdi. En smart investering for fremtiden.


Vårt ladesystem bruker all tilgjengelig kapasitet på strømnettet, og fordeler strømmen smart mellom ladestasjonene i borettslaget/sameiet. Med en ladefart på 22 kilowatt kan elbilen lades til en kjørelengde på opptil 110 kilometer i løpet av kun én time.


Gjør borettslaget/sameiet ditt 100% ladeklart, be om rådgivning og tilbud fra oss.

Referanser:

 

 • Ullerudåsen BRL, Drøbak
  Kontakt: Frode Gjerdingen 41668889
   
 • Boligsameiet Eikatoppen, Drøbak
  Kontakt: John Tørseth 99634222

 • Sjøutsikten sameie, Sætre.
  Kontakt: Per-Terje Fredriksen 46973070

 

 • Fjelltun Boligsameie, Sætre
  Kontakt: Ståle Jensen 90730950

 

 • Østmarka Boligsameie, Oslo
  Kontakt: Erik Johansen 92676788

 

 • Sætrehjørnet BRL, Oslo
  Kontakt: Lasse Kvalheim 91533064