Futurehome Strømkontroll

Strømsparing

Med StrømKontroll™ fra Futurehome kan du redusere strømforbruket ditt med flere tusen kroner i året. I tillegg kan du få 35% av investeringen tilbake fra Enova. Har du fått installert en smart elbillader de siste 18mnd så kan du få støtte for dette også, eller bestille dette utført samtidig.

Grunnpakken kommer i sort eller hvit og styrer varmtvannsberederen og én varmekabel, og kan utvides til flere termostater.

Med Strømkontroll får du også smarthussystemet Futurehome, som kan suppleres med blant annet lysstyringer som kan integreres mot for eksempel Google Home.

StrømKontroll™ er den komplette pakken som lar deg få full oversikt og kontroll over strømforbruket i hjemmet ditt. Ved å justere på de største lastene, som varme og varmtvannsbereder, kan du forminske strømregningen med flere tusen.

Du kan også inkludere hjemmeladere fra for eksempel Zaptec og Easee, som kan utvide støtten fra Enova.

Et smart strømstyringssystem for fremtiden.

Ved å skru på StrømKontroll i appen vil du automatisk begynne din reise til smart strømstyring og lavere strømkostnader. Her lager systemet alle automasjonene for deg, det eneste du trenger å gjøre er å bestemme hva som skal styres, din komfort tid og maks effektforbruk per time. Med denne informasjonen, samt hvor boligen din er, kan systemet automatisk justere lastene du har valgt til å bruke energi når strømmen er billig. Samtidig ivaretas komforten og effekttoppene jevnes ut for å oppnå en lavere nettleiekostnad.

Ønsker du mer informasjon? Gå inn på Stromkontroll 

Kampanje

Pris fra kr. 6.990,-

Nå har vi kampanje på Futurehome Strømkontroll!

Klikk her for å komme til kampanjen

Sertifikater

Samarbeidspartnere